Σεισμόσ Αθήνα : Σεισμόσ Τωρα - Seismos Twra : Το / Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμόσ Τώρα Î'θηνα / Sok Einai Epishmo
Σεισμόσ Τώρα Î'θηνα / Sok Einai Epishmo from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας.

Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμόσ Λαρισα : Ektakto Seismos 5 Rixter Se
Σεισμόσ Λαρισα : Ektakto Seismos 5 Rixter Se from www.tovima.gr
Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο.

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra Sthn Kozanh City
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra Sthn Kozanh City from www.thepressroom.gr
Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας.

Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο.

Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμόσ Αθήνα : Σεισμόσ Τωρα - Seismos Twra : Το / Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr.